lauantai 10. marraskuuta 2012

Frida-ponin ratsasus ja Romyn "muutto"

Eilen käytii Idan kaa ratsastaa yhtä Idan kaverin russ-ponia. Olin aluks ihan varma et se kuolee mun alle ja et mun jalat varmaa raahaa maata.... No Ida ratsasti sil eka joku 20min ja sen jälkee menin ite selkää. Ratsastin itekki suunnillee saman verran ja yritin taivutella sitä käynnissä ja ravia otin vaa pari pätkää ku kentän pohja oli nii kova. Mut vaik se oliki aluks vähän possu nii tykkäsin siit ihan sikana :) Oispa meilläki tollane pikkune jolla vois ratsastaa/ajaa, romyki on vähä liia iso tai sit en vaa enää muista et miltä se seläst tuntuu ku siitki on ikuisuus ku viimeks sil menin. Mut mä haluun shettiksen!

Poni 134cm ja ite 172cm, mut silti en näytä tuol mitenkää megaisolt?!
No tänää sit lähettii viemää Romyy väliaikaiskotii, jossa se asuu pihatossa n. kuukauden kahen muun hepan kaa. Romy muuttaa siis sen takii et Jippu vierotetaa äidistänsä, jotta maidontulo loppuu ja sit et Jippu ei muutenkaa olis Romyssa kokoajan kiinni ja huutelis sen perää...


nättimys<3 (matkan varrelta)
Matka meni hyvin ja vähän romy ihmetteli et miks Jippu ei oo mukana.

Romy sopeutu uuteen paikkaan tosi hyvin ja käyttäyty tosi nätisti eikä yrittäny komennella tai potkii tai mitää. Romy näytti ite melkee varsalta sen kavereihin verrattuna ku toinen on 185cm korkee pv ja toinen järkyttävän levee suokki.





Forever alone  :(
















1 kommentti: